Sådan undgår du tåge til Multi-funktion Smart Mirror

2021-11-17

Anti-dug metode tilMultifunktions Smart Mirror
Vanddamp kondenserer, når det er koldt, hvilket er årsagen til tåget badeværelsesspejle. Når vanddampen støder på lavtemperaturspejlet i badeværelset, vil den kondensere til et lag vandtåge (som kan forstås som små vanddråber) på overfladen, hvilket får overfladen til at blive diffust reflekteret og ude af stand til at reflektere normalt, hvilket resulterer i. i manglende evne til at bruge badeværelsesspejlet normalt. Vandtemperaturen i badekarret er nogenlunde den samme som kropstemperaturen på den menneskelige krop, mellem 35℃-40℃. Overfladetemperaturen på badeværelsesspejlet er lidt lavere end stuetemperaturen.
Fordi rumtemperaturen er lav om vinteren, er temperaturforskellen mellem badeværelsesspejlet og luften stor, så tågen er tykkere, og det tager lang tid for tågen at forsvinde naturligt.
1. Ifølge årsagen til tågen i badeværelsesspejlet kan vi analysere, hvordan man undgår tågen:
Princip 1: Reducer luftfugtighed;
Princip 2: Reducer temperaturforskellen mellem dampen og badeværelsesspejlet (øg badeværelsesspejlets overfladetemperatur);
Princip 3: Der må ikke dannes tåge på badeværelsesspejlets overflade.
2. Metoder til afdugning og anti-dug
En effektiv metode til afdugning er at opvarme selve spejlet elektrisk for at reducere temperaturforskellen. Opvarmning af spejlet, når der ikke er tåge, kan forhindre dug, og opvarmning, når der er tåge, kan fjerne tågen. Trykreducerens hastighed er relateret til varmeeffekten. Det skal dog bemærkes, at overdreven varmeeffekt og hurtige temperaturændringer kan forårsage problemer såsom spejlbrud.
3. Bemærk, at ved køb af sådanne elektriske toiletapparater skal der være lækagesikring. Hvis du rører kontakten med vand, er det let at forårsage fare.
Multi-function Smart Mirror